Onze tassen en accessoires staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Dit doel streven wij na door kwaliteit altijd boven kwantiteit te stellen, hoogwaardige materialen te gebruiken en het allerbelangrijkste, elk stuk met hart en ziel te ontwerpen.

Persoonlijk en uniek

Alle items zijn geïnspireerd door mensen die oprichtster …. In haar leven heeft ontmoet. Je zult ook zien dat alle tassen een naam hebben. Iedere tas van CarraBan weerspiegelt de persoonlijkheid van de personen die ze tegen is gekomen. Dit maakt CarraBan uniek!

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De tassen en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, namelijk kurk en linnen. De materialen zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en recyclebaar zonder giftig afval te produceren, ofwel innovatieve en duurzame bronnen zonder afval. Aan de materialen worden bovendien hoge eisen gesteld, wat maakt dat we items kunnen leveren van top kwaliteit.

Maatschappelijk verantwoord

De tassen en accessoires worden in kleine, door familie gerunde werkplaatsen in Portugal, waar werknemers met respect worden behandeld. Zij hebben er uitstekende arbeidsomstandigheden en worden goed betaald. Wij zijn hen erg dankbaar! Hiermee leveren wij een bijdrage aan een beter leven, waar we trots op zijn. Ook dragen wij bij aaneen betere planeet door natuurlijke materialen te gebruiken.

Bezoek ons ​​op facebook  

Bezoek ons ​​op Instagram