Over ons/mij:

Ik heb altijd al een creatieve flair gehad en met CarraBan Kurk en Linnen is het gaan leven en heb ik het kunnen realiseren. Het zien van de glimlach, het plezier dat je in het leven van mensen brengt met iets simpels als een natuurlijk product, is het meest lonende en vervullende gevoel dat je ooit zult ervaren.

Tegenwoordig blijven we dat bereiken bij CarraBan Kurk en Linnen door een glimlach te toveren op elke vrouw en man over de hele wereld die een van onze tassen draagt, elk stuk wordt persoonlijk ontworpen en houdt altijd in de gaten, wat vrouwen en mannen nodig hebben, en waarderen in een goed gemaakte tas.

"Mijn visie is om klassieke vormen tot leven te brengen met speelse kleuren van kurk en linnen en kleine trendy details, maar zonder concessies te doen aan kwaliteit of functionaliteit. Elke tas is geïnspireerd door iemand die ik onderweg ontmoet, je zult zien dat ze allemaal een naam hebben, waardoor ze extra speciaal zijn. Elke tas weerspiegelt de persoonlijkheid van die persoon en hoe ze dag in dag uit mijn hart raken. "

Ik ben de dochter van een ondernemer, en ik herinner me met plezier mijn bezoeken aan de fabriek met mijn vader op de jonge leeftijd, om het hout te beoordelen dat hij zou gebruiken om vloeren, of op maat gemaakt interieur, te maken. Nooit gedacht dat die reizen de cirkel zouden maken en zo'n invloed zouden hebben in mijn huidige leven. Tegenwoordig raadpleeg ik nog steeds mijn vader voor begeleiding en expertise, zijn vakmanschap en kennis van hout sinds hij 12 was, is enorm waardevol. Dit is de sleutel tot het succes van CarraBan kurk en Linnen en verzekert dat de gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit zijn, zodat elke klant een product ontvangt dat kwaliteit, stijl en waarde combineert.

Zoals ik mezelf er vaak aan herinner, "Er gebeurt niets dat je van de ene op de andere dag succesvol maakt. Je moet een sterke basis leggen. De reis gaat over het bouwen van de fundering, dag voor dag, steen voor steen, door hard te werken en veel doorzettingsvermogen te hebben."

Ik ben trots op mezelf en mijn team, dat terwijl we CarraBan Kurk en Linnen laten groeien, we voortdurend een verschil maken in het leven van mensen: de ambachtslieden die onze producten maken, de klanten die we zo dankbaar zijn, de bijdrage die we leveren aan een beter leven, de planeet door natuurlijke materialen te gebruiken.

Dus laten we CarraBan Kurk en Linnen  omarmen en koesteren, met hart & ziel en met een zinvol doel.

Met dankbaarheid aan jullie allemaal.

Astrid